-->

Unieke Feiten Over de Republiek Molossia, Heeft Slechts 7 Inwoners

Unieke Feiten Over de Republiek Molossia, Heeft Slechts 7 Inwoners

De Republiek Molossia is een klein land dat wordt geleid en gesticht door Kevin Baugh zelf. De staat Molossia is gecentreerd in een klein huis in de buurt van Nevada, Verenigde Staten. Als voorwaarden voor de vestiging van een soevereine staat verdient de Republiek Molossia de naam kleinste republiek ter wereld te worden genoemd.

 

Unieke Feiten Over de Republiek Molossia

Hoewel het misschien nooit wordt geregistreerd bij de Verenigde Naties (VN), bestaat de republiek die haar eigen soevereine grondgebied heeft, feitelijk, de facto. Hieronder staan ​​enkele unieke feiten over de Republiek Molossia..

 

Heeft slechts een oppervlakte van minder dan een halve hectare

De Republiek Molossia ligt in de Verenigde Staten, wordt in elk gebied begrensd door Nevada en heeft een oppervlakte van slechts ongeveer 0,42 vierkante km of 1,3 hectare. De staat Molossia bestaat uit het huis van Baugh (de zogenaamde Government House), voortuinen, achtertuinen en andere eigendommen die direct grenzen aan het gebied van Nevada.

 

Bijna dezelfde faciliteiten als andere landen

Ondanks de bevolking van slechts 32 inwoners, heeft de Republiek Molossia zijn eigen bank, postkantoor en ruimteprogramma los van de Verenigde Staten. Het ruimteprogramma van de staat Molossia is eigenlijk slechts een kleine innovatie voor raketlancering en niet zo groot als NASA. Net als andere landen heeft ook de Republiek Molassia een eigen vlag en munteenheid.

 

Bevolking niet meer dan 100 mensen

De meerderheid van de bevolking van de Republiek Molossia heeft meestal een lange afstandsburgerschap of familie die nooit op het land van Baugh heeft gewoond en zich heeft gevestigd (ze betalen nog steeds belasting aan de Verenigde Staten). Opgemerkt wordt dat er slechts 7 inwoners in Molossia wonen, bestaande uit Baugh, zijn familie en ook verschillende huisdieren.

 

Unieke Feiten Over de Republiek Molossia

De betekenis van de naam "Molossia"

Het woord Molossia zelf komt van het Spaanse woord "morro", wat kleine rotsachtige heuvels betekent. Volgens Kevin Baugh heeft deze naam niets te maken met de naam van een stam in Griekenland, namelijk "molassians".

 

Nou, dat zijn enkele unieke feiten over het land Molossia dat maar 7 inwoners heeft. Hopelijk nuttig en kan je kennis vergroten en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->