-->

Hoe Te Maken en Enkele Unieke Feiten Van Maanwater

 

Unieke Feiten Van Maanwater - bron tulisanjaya.com

Hoe Te Maken en Enkele Unieke Feiten Van Maanwater

In een leven wordt de maan niet alleen gebruikt als een woord dat schoonheid symboliseert in een gedicht. De maan heeft een belangrijke invloed in de volgorde van het zonnestelsel en is ook nuttig voor het menselijk leven op aarde.

 

Lang voor de 20e eeuw, het feit dat de maan ook werd gebruikt als onderdeel van de traditie van menselijke spiritualiteit, wordt aangenomen dat het bestaan ​​van de maan een invloed heeft op de fysieke en emotionele kant van de mens.

 

Daarom is er een spirituele traditie die maanwater wordt genoemd. Wat is maanwater dan? Welnu, hier zijn enkele unieke feiten over maanwater en hoe je het kunt maken.

 

1. Maanwater begrijpen

Maanwater betekent, indien vertaald in het Indonesisch, maanwater. Dit maanwater is een verzameling positieve energie van de maan die is ondergebracht in een bak gevuld met water. In het verleden ontstond deze praktijk van maanwater en ontwikkelde zich vervolgens in de jaren 1800.

 

Destijds werd gesteld dat water een stof is die kan worden geprogrammeerd met behulp van de energie eromheen, inclusief energie van de maan. Er wordt ook gezegd dat, omdat we voor 60 procent uit water bestaan, het water van de maan ons kan helpen bij het toepassen, verbinden en realiseren van de intenties die we willen door middel van water.

 

2. Voordelen van maanwater

Sommige mensen geloven dat maanwater voordelen heeft, waaronder spiritualiteit, manifestatie, genezing en ook voor schoonheid. Het is geen geheim dat de maan verschijnt als een symbool van verschillende religieuze tradities.

 

Aangenomen wordt dat het bestaan ​​van deze maand energie levert voor het menselijk leven in de vorm van spiritualiteit.

 

Bij genezing is dat anders. Hoewel er geen specifieke studie is geweest die zegt of maanwater kan genezen, is er gemeld dat maanwater vrouwelijke of yin-energie heeft die de kwaliteit en balans kan verbeteren.

 

Wat betreft de manifestatie omdat sommige mensen geloven dat maanwater het gemakkelijker kan maken om wensen te vervullen. Voor schoonheidsvoordelen geloven de dragers naar verluidt dat maanwater de huid er stralender uit kan laten zien, vuil kan reinigen en de jeugd kan vergroten.

 

3. De beste tijd van Maanwater

Maanwater maken kan op elk moment. Maar in elke fase van de maan heeft zijn eigen gebruik. Wanneer de volle maan, nieuwe maan en andere fasen van de maan. Wanneer de volle maan wordt beschouwd als de beste of sterkste fase van de maan om maanwaterenergie te verzamelen. Vooral als het wordt gebruikt om negatieve energie te verwijderen of iets negatiefs in ons te neutraliseren.

 

Hoewel de nieuwe maan ook de donkere maan of donkere maan wordt genoemd, wordt deze maanfase als goed beschouwd om nieuwe dingen te beginnen en ook om de cyclus los te laten om ons hart te laten rusten. Voor een andere maanfase is de wassende maan goed voor creatief werk of inspiratie.

 

Terwijl de afnemende maan heel goed is voor vergeving, loslaten en ook dankbaar zijn. Ten slotte is er een blauwe maan of blauwe maan, het wordt verondersteld goed te zijn voor een doel, ambitie en aspiratie.

Unieke Feiten Van Maanwater

4. Hoe maak je maanwater?

Het maken van maanwater is vrij eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Het materiaal dat moet worden voorbereid, is een glazen container of pot gevuld met water. Plaats de container vervolgens voor het raam zodat deze 's nachts wordt blootgesteld aan het maanlicht.

 

Maar daarvoor kunt u het water een suggestie geven over uw bedoelingen. Je kunt dit ook doen door je intentie op papier te schrijven en deze vervolgens op de pot te plakken. Daarnaast kun je het papier ook onder de pot leggen. Laat het 's nachts in het maanlicht staan, dan kan het 's ochtends worden ingenomen en naar behoefte worden gebruikt.

 

5. Hoe maanwater te gebruiken?

Er is geen speciale manier om maanwater te gebruiken dat al in een pot zit. Je kunt het in een spray gieten die een beetje geur heeft gekregen en het vervolgens door de hele kamer spuiten.

 

Kan ook op planten worden gespoten of worden gebruikt om in te baden. Het kan ook als theemengsel worden gebruikt, maar daarvoor moet het maanwater eerst worden gekookt.

 

Als het in het buitenland bekend staat als maanwater, is het in Indonesiƫ misschien populairder met dauwwater. Beide hebben hetzelfde concept bij het interpreteren van spiritualiteit en ook zelfmanifestatie.

 

Dit zijn dus enkele unieke feiten over maanwater en hoe je het kunt maken. Hopelijk is deze informatie nuttig en vergeet niet een reactie achter te laten.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->