-->

8 Ongebruikelijke College-majors, er is Boomklimmen

8 Ongebruikelijke College-majors, er is Boomklimmen

Anders dan andere universiteitsmajors, kan van sommige van deze universiteitsmajors worden gezegd dat ze ongebruikelijk of anti-mainstream zijn. Er zijn universiteitsmajors die vreemd tot uniek zijn. Hier zijn 9 ongebruikelijke en anti-mainstream college-majors die kunnen worden overwogen voor degenen onder u die op zoek zijn naar iets ongewoons.

 

bomen klimmen - bron tulisanjaya.com

1. Ben je geïnteresseerd in het welzijn en de veiligheid van de doden via Funeral Science aan de Columbia Distic University?

2. Het blijkt dat bomen klimmen ook kennis heeft. Je kunt klimtechnieken en boomkennis leren bij het Tree Climbing Program, Cornell University, New York.

3. Het Department of Fermentation Science aan de Appalachian Regional University is niet minder interessant!

4. Voor degenen onder u die van avontuur houden, is het Adventure Education Program aan de University of Plymouth, VK, misschien iets voor u.

5. Als je van grappen houdt en grapjes maakt voor een menigte, biedt de University of Kent in het VK ook cursussen Stand Up Comedy aan.

6. Om de wetenschap van het veilen te begrijpen, moet u naar de afdeling Veilingen van de Vincennes University, Indiana gaan.

7. Sullivan University realiseert zich hoe belangrijk ouderschap is en biedt een opleidingsprogramma voor ouderschapswetenschappen aan.

8. De Universiteit van West Michigan onderwijst het proces van het maken van papier tot in detail via het Department of Technician Science and Paper Science.


Dus, ben je geïnteresseerd in bovenstaande majors? Dus 8 ongebruikelijke college-majors. Hopelijk nuttig en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->