-->

5 Steden in de Wereld Die Hun Inwoners Verbieden te Sterven

5 Steden in de Wereld Die Hun Inwoners Verbieden te Sterven

Je moet weten dat elk levend wezen in deze wereld op een gegeven moment zal sterven. Een overlijden kan niet worden voorspeld waar en wanneer het zal plaatsvinden.

 

bron tulisanjaya.com

Er zijn echter verschillende steden in deze wereld die voorschriften hebben die hun inwoners verbieden te sterven. Wat is de echte reden voor de verordening? Laten we eens kijken naar interessante feiten uit 5 steden in de wereld die hun inwoners verbieden te sterven.

 

1. Longyearbyen, Noorwegen

Longyearbyen is een klein stadje in Noorwegen en ligt dicht bij de poolcirkel, waardoor de stad extreem koud weer ervaart dat temperaturen onder het vriespunt bereikt.

 

Deze extreme koude weersomstandigheden veroorzaken het fenomeen van permafrost of permanente bevriezing van de grond die kan voorkomen dat lijken gaan rotten. Dit zal resulteren in een verhoogde verspreiding van ziekten naar andere levende wezens.

 

Zodat er in deze stad geen begraafplaatsen zijn. Als er inwoners van de stad Longyearbyen zijn die ernstig ziek zijn, wordt aanbevolen om naar een andere stad te worden gebracht om de dood in de stad Longyearbyen te voorkomen.

 

2. Cugnaux, Frankrijk

Het verbod voor inwoners om te sterven in de stad Cugnaux vloeit voort uit het ontbreken van toestemming van de autoriteiten om een ​​nieuwe begraafplaats te creëren. Dit leidde ertoe dat de burgemeester van Cugnaux zijn inwoners verbood te sterven. Dit doodsverbod werd uiteindelijk echter opgeheven en de stad mocht weer nieuwe begraafplaatsen aanleggen.

 

3. Sella, Italië

Het hebben van een bevolking van ongeveer 560 mensen met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar en ouder is de oorzaak van het verbod op overlijden en zelfs de bewoners mogen niet ziek worden. Dit verbod heeft geleid tot verschillende strenge regels voor haar burgers om de gezondheid te behouden, bijvoorbeeld de verplichting om regelmatig gezondheidscontroles te ondergaan. Mensen die geen controles uitvoeren, krijgen een boete van maximaal 10 euro per jaar.

 


4. Itsukushima, Japan

Itsukushima is een eiland dat door shintoïsten als heilig wordt beschouwd, er zijn veel heiligdommen in het gebied. Ter ere van de goden is dood en zelfs geboorte sinds 1978 op dit eiland niet meer toegestaan.

 

In dit gebied is zelfs geen enkele begraafplaats of ziekenhuis gebouwd. Zodat de dood op het eiland Itsukushima als iets illegaals wordt beschouwd.

 

6. Lanjarón, Spanje

De stad Lanjarón ligt in de provincie Granada, Zuid-Spanje. De stad is populair vanwege het door de plaatselijke burgemeester opgelegde doodsverbod. Dit komt door de volledige lokale begraafplaatsen. De burgemeester dacht ook dat met de engheid van de begraafplaats, de lijken niet in vrede zouden kunnen rusten.

 

Als gevolg hiervan moet elke bewoner zijn gezondheid strikt handhaven totdat er een nieuwe begraafplaats is gebouwd. Dit verklaart alsof de dood door mensen kan worden gecontroleerd.

 

Dat zijn vijf steden in de wereld die hun inwoners verbieden te sterven. Hopelijk nuttig en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->