-->

5 Feiten Over Just Room Enough Island, Het Kleinste Eiland ter Wereld

Feiten Over Just Room Enough Island - bron tulisanjaya.com

5 Feiten Over Just Room Enough Island, Het Kleinste Eiland ter Wereld

Het blijkt dat er ook het kleinste eiland ter wereld is, namelijk Just Room Enough Island. Op basis van zijn grootte is dit eiland slechts genoeg voor één bewoond huis.

 

Just Room Enough Island ligt op de grens tussen de Verenigde Staten en Canada. De naam van dit eiland is gebaseerd op de kenmerken van deze plek. Hier zijn 5 feiten over Just Room Enough Island, het kleinste eiland ter wereld.

 

1. Geschiedenis van de formatie

In 1950 kocht de welgestelde familie Sizeland dit Just Room Enough Island. Voorheen heette dit eiland Hub Island, maar de eigenaar van dit eiland plantte toen op elk land op dit eiland bomen totdat het werd gesloten.

 

Niet alleen dat, ze bouwden ook een huisje met als doel een zomervakantie te hebben. Deze plaats heeft sindsdien eindelijk toeristen aangetrokken.

 

2. Het is niet meer dan een tennisbaan

Hoe groot is dit eiland? Just Room Enough Island is slechts 310 vierkante meter groot. Wanneer mensen het huis verlaten, zullen hun voeten onmiddellijk het zeewater ontmoeten dat het eiland omringt.

 

Het eiland heeft een klein strand, en een boom, en genoeg voor een zitplaats aan de voorkant. Hoewel klein, kan deze plek comfort bieden aan mensen die van de zee en het weidse uitzicht houden. De sfeer op deze plek is perfect om de geest te verfrissen en te kalmeren.

 

3. Erkend als een eiland

Het is niet willekeurig om een ​​land als een eiland te noemen. De termen en kenmerken van deze plek worden erkend als een eiland omdat Just Room Enough Island heeft overleefd en boven het wateroppervlak heeft gestaan ​​en een bepaalde tijd niet is gezonken.

 

Het eiland heeft een oppervlakte van meer dan één vierkante meter en ook één levende boom. Sommige van deze dingen hebben een plaats gekwalificeerd om als een eiland te worden erkend.

 

4. Verloren schoonheid

De familie Sizeland heeft dit eiland niet gemaakt voor roem. Ze willen gewoon ontspannen midden in de drukke stadssfeer. Maar het nieuws van deze plek verspreidde zich naar alle uithoeken van de wereld.

 

Feiten Over Just Room Enough Island - bron nypost.com

Just Room Enough Island kreeg ook het record voor 's werelds kleinste eiland door het Guinness Book of World Records. Dit is een van de redenen waarom toeristen massaal naar Just Room Enough Island komen.

 

5. Klassiek interieur

Rustig, comfortabel en eenvoudig. Just Room Enough Island biedt een gezellig interieur als een typisch Amerikaans huis. Ziet er klassiek maar niet ouderwets uit van buitenaf.

 

Nou, dat zijn enkele feiten over Just Room Enough Island als het kleinste eiland ter wereld. Hopelijk nuttig en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->