-->

10 Interessante Feiten Over Hamburgers, de Favoriet van Elvis Presley

 

Interessante Feiten Over Hamburgers

10 Interessante Feiten Over Hamburgers, de Favoriet van Elvis Presley

Hamburger, een zeer populair voedsel in Amerika. Als je mensen over de hele wereld vraagt ​​om de soorten Amerikaans eten op te sommen, is de kans groter dat ze hamburger zeggen.

 

Hamburger is een broodje waar de meeste mensen dol op zijn. Het smaakt heerlijk met een verscheidenheid aan voedselingrediënten gerangschikt. En bij een fastfoodrestaurant bestel je het snel en is het snel klaar.

 

Je kunt het overal eten, op reis, tijdens het uitgaan, op het werk, en het zal je maag met meer energie vullen. Dat is de reden waarom veel mensen intens hamburgers eten. Dus deze keer is writingjaya.com geïnteresseerd in het bekijken van enkele interessante feiten over hamburgers. Laten we eens kijken naar de volgende interessante hamburgerfeiten!

 

1. Amerikaanse hamburger, maar de naam is erg Duits.

Hamburger dankt zijn naam aan Hamburg, Duitsland, waar het in die tijd een term was voor een stuk rundvlees dat biefstuk werd genoemd. Dus eigenlijk is Hamburger een populair gerecht in Duitsland dat door Duitse immigranten naar Amerika is gebracht.

 

Dit stuk rundvlees ontwikkelde zich later tot wat we tegenwoordig kennen als de burgerpasteitje. Ter informatie, de oude Hamburger was Hamburgse steak of Salisbury steak?

 

2. De hamburger staat ook bekend als de 'Liberty Sandwich'.

Nadat de Tweede Wereldoorlog was geëindigd, wilden Amerikaanse soldaten dat de hamburger de "Freedom Sandwich" zou worden genoemd om de geest van patriottisme te promoten en de naam te verwijderen die geassocieerd werd met de Duitse staat. Dus in die tijd probeerde de regering van de Verenigde Staten haar imago te veranderen, maar helaas was deze naam tot nu toe niet erg bekend als bewijs.

 

3. De eerste hamburger werd in 1904 beroemd in Amerika.

Hamburgers waren een bewaard geheim tot de Wereldtentoonstelling in 1904, toen Fletcher David uit Athene, Texas, een hamburgerkraam opzette en destijds het hamburgermenu aanbood. Toen mensen het proefden, waren ze erg onder de indruk van de verrukkingen en het bestaan ​​van hamburgers werd toen populair, zelfs nu.

 

4. Amerikanen eten 50 miljard hamburgers per jaar.

Het blijkt dat Amerikanen dol zijn op het eten van hamburgers. Volgens de verkoopstatistieken van hamburgers in 2013 eet de gemiddelde Amerikaan drie hamburgers per week, dat zijn ongeveer 50 miljard hamburgers per jaar. Wauw, groot succes voor de hamburgerverkopers.

 

5. Seymour is het officiële "Hamburgerhuis"

De stad Seymour werd in 2007 door de wetgever van de staat Wisconsin aangewezen als de officiële thuisbasis van Hamburger. Dit is volgens lokale bevindingen met betrekking tot de lokale legende "Hamburger" Charlie in 1885. Als gevolg hiervan is de stad Seymour de thuisbasis van de werelds Hamburger Hall of Fame, het is een museum dat alles wat met hamburger te maken heeft, waardeert.

 

Interessante Feiten Over Hamburgers

6. White Castle is de eerste fastfoodburger-outlet.

Heb je ooit gehoord van het Witte Kasteel? Als je ervan hebt gehoord, wees dan blij. White Castle bestond al voordat McDonald's, Wendy's en Burger King hamburgers verkochten. White Castle werd geopend in 1921 en is nog steeds beroemd om zijn hamburgers. Een hamburger van White Castle kostte destijds slechts 5 cent.

 

7. De grootste hamburger ter wereld

Interessante feiten over de volgende hamburger gaat over 's werelds grootste hamburger. Er zijn verschillende pogingen van mensen geweest om het record voor 's werelds grootste hamburger te breken, en de houders van veel records zijn over het algemeen Amerikanen. Maar toen het record werd gebroken, werd het daadwerkelijk uitgevoerd door het land waar de naam van de hamburger vandaan kwam, namelijk Duitsland.

 

In 2017 maakte een team uit het Duitse Pilsting een zeer grote hamburger gemaakt van drie vleespasteitjes, tomaten, sla, hamburgersaus, komkommer, uien en brood. Deze supergrote burger weegt 2.566 pond of 1.164 kilogram.

 

8. 's Werelds grootste hamburger te koop en te bestellen in Michigan.

Mallie's Sports Bar and Grill in Detroit verkoopt een supergrote burger die het Guinness World Record heeft voor de grootste in de handel verkrijgbare burger. Deze burger weegt 1.174 pond. Bij het koken gebruikt het restaurant een speciaal gemaakte oven met een formaat dat groot genoeg is om grote stukken vlees te verwerken.

 

Het pasteitje begint met een rundergehakt van 2.000 pond dat zich een weg heeft gebaand tot 1.774 pond mager vlees. Het wordt vervolgens verpakt met 300 pond sla, uien, augurken en kaas, ingeklemd in het midden van een broodje van 250 pond.

 

Welnu, als je van plan bent deze supergrote burger te bestellen, moet je drie dagen van tevoren een bestelling plaatsen bij het restaurant, en het geld dat je voor deze burger moet uitgeven is ongeveer $ 8.000.

 

9. McDonald's kan elke seconde 75 hamburgers serveren

Volgens rapporten heeft het fastfoodrestaurant McDonald's of wat wij McD noemen, vestigingen over de hele wereld en het wereldrecord voor het restaurant dat de meeste hamburgers ter wereld verkoopt. McDonald's kan elke seconde 75 hamburgers of meer verkopen.

 

10. Hamburgers zijn het favoriete eten van Elvis Presley

Wist je dat muzikanten als Elvis Presley heel graag hamburgers eten? In bijna elke tour neemt Elvis de tijd om eerst een burger te eten.

 

Dit zijn dus enkele interessante feiten over hamburgers die u moet weten. Hopelijk nuttig en kan onze kennis vergroten. Vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->