-->

Waarom Donuts Hol in Het Midden? Hier is Het Antwoord

Waarom Donuts Hol in Het Midden? bron piqsels

Waarom Donuts Hol in Het Midden? Hier is Het Antwoord

Wie heeft er nog nooit donuts geproefd? Iedereen heeft deze taart vast wel eens gegeten. Deze cake met verschillende toppings is een favoriet van alle mensen, van kinderen tot volwassenen. Taarten met een gat in het midden zijn ook op grote schaal verkrijgbaar in de markt. Maar heb je er ooit aan gedacht waarom donuts een gat in het midden hebben? Weet iemand? Dit blijkt het antwoord te zijn!

 

Waarom hebben donuts een gat in het midden?

Het blijkt dat er inderdaad een reden is waarom donuts een gat in het midden moeten hebben. Een van de redenen is dat de donuts gelijkmatig gaar worden, zodat het midden van de donut geperforeerd moet worden.

 

De echte reden is dat. Dus hier is het verhaal, in die tijd voegden donutmakers eieren aan het deeg toe. Maar blijkbaar zijn taarten in het midden vaak nog rauw en zijn alleen de randen gaar.

 

Probeer daarvoor een gaatje in het midden van de cake te maken, het resultaat is dat alle delen van de donut perfect gebakken kunnen worden. Het gat in het midden van de donut dient ook om het deeg niet plakkerig en moeilijk te koken te maken. Ja, het antwoord is dat de cake gelijkmatig gaart, ja. Er zijn echter veel theorieën en rationele meningen over waarom donuts een gat in het midden zouden moeten hebben. Er zijn ook andere mythen die veel mensen geloven over dit donutgat.

 

Achter dit alles schuilt ook een andere geschiedenis met betrekking tot de oorsprong van deze eengatstaart. Sommige bronnen zeggen dat een zeeman genaamd Hanson Gregory de eerste was die de donut ontdekte met een gat in het midden.

 

Volgens één versie vond Hanson Gregory een donut uit met een gat in het midden, omdat het geïnspireerd was op zijn verhaal over het scheepswiel in 1847. Wow, dat is lang geleden.

 

Volgens een andere versie wordt ook gezegd dat de donuts gaten krijgen om de cake lichter te maken. Omdat er vroeger veel verhalen waren over enkele vrienden van Hanson Gregory die in zee waren gevallen omdat de taarten die ze maakten te zwaar waren.

 

Een andere geschiedenis vertelt ook dat Gregory zijn moeder vroeg om een ​​cake te maken met een gat in het midden van de cake, zodat de ingrediënten die werden gebruikt om de cake te maken, konden worden bewaard.

 

De donutcake met een gat in het midden in de wereld werd voor het eerst ontdekt door Hanson Gregory in 1858. Dit feit werd vermeld door The Washington Post in een interview met Gregory in 1916 geleden.

 

Dit is dus de reden waarom er een gat in het midden van de donut zit. Ja, zodat het gelijkmatig gaart en jij ervan geniet. Hopelijk is deze informatie over waarom donuts een gat in het midden hebben nuttig en kan het ons inzicht vergroten.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->