-->

Geur van Violet Ontlasting, Hier Zijn 7 Unieke Feiten Over Bevers

Unieke Feiten Over Bevers - bron piqsels

Geur van Violet Ontlasting, Hier Zijn 7 Unieke Feiten Over Bevers

Bevers zijn dieren die tot de civetfamilie behoren. Maar anders dan in vergelijking met civetkatten in het algemeen, leven en leven bevers in water of gewoonlijk semi-aquatisch genoemd.

 

Deze dieren zijn verspreid over verschillende delen van de wereld, behalve op de continenten Antarctica en Australiƫ. Dus deze keer zullen we wat informatie uit verschillende bronnen samenvatten, evenals unieke feiten over otters. Laten we eens kijken naar de volgende unieke feiten over de bever.

 

1. Otters zijn goede zwemmers

Dit ene dier kan zwemmen met snelheden tot zeven mijl per uur. Dit betekent dat otters tijdens het zwemmen sneller kunnen zwemmen dan de gemiddelde menselijke snelheid. Deze zwemsnelheid komt van de vliezen tussen hun tenen en ook door de beweging van hun staart die vrij sterk is.

 

Als otters in het water zijn, kunnen ze onder water vier minuten lang hun adem inhouden. Daarnaast kunnen bevers ook hun oren en neus bedekken zodat er geen water doorheen komt.

 

2. Otters houden zich vast aan anderen tijdens het slapen

Als ze drijvend op het wateroppervlak slapen, zie je otters vaak hand in hand met elkaar. Dit wordt meestal gedaan door de moederotter en haar welpen, zodat ze niet worden gescheiden door de stroming van het water. De moederbever zorgt ervoor dat haar welpen niet meegesleurd worden door de rivierstromen.

 

3. Otterpoep ruikt violet

Als je wilt plassen, zullen bevers zich vreemd gedragen. Ze zullen een dansbeweging uitvoeren die de scatdans wordt genoemd door met hun achterpoten te stampen en vervolgens hun staart op te tillen. Bovendien zal de bever uitwerpselen uitscheiden die spriet wordt genoemd, vreemd genoeg hebben beverkeutels een geur die lijkt op viooltjes.

 

Bevers scheiden ook gelei-achtige afscheidingen uit de anaalklieren en het slijmvlies van de darmen.

 

4. Otters hebben de dikste vacht ter wereld

Zeeotters hebben de dikste en dichtste vacht van alle dieren ter wereld. Met maar liefst 2,6 miljoen jassen per vierkante inch, maakt deze dikke vacht ze het enige zeezoogdier dat geen vetlaag heeft voor isolatie. Om de isolatie te verbeteren, besteden bevers doorgaans tot vier uur per dag aan het verzorgen van hun jassen.

 

Unieke Feiten Over Bevers - bron piqsels

5. Otters houden van eten

Het volgende unieke feit van otters is dat ze een hoge eetlust hebben, alle soorten otters kunnen elke dag tussen de 20 en 35% van hun lichaamsgewicht eten. Ze zoeken elke dag 7 uur naar voedsel.

 

Bij het zoeken naar prooi zullen bevers hun prooi in een zak met losse huid onder hun armen plaatsen. Bevers zijn slimme dieren omdat ze met stenen harde schelpen kunnen openen.

 

Zeeotters eten ook zee-egels. Indirect is dit nuttig om het aantal zeewierpopulaties te beschermen. Dankzij zeeotters wordt het zeewierleven beschermd en veilig, omdat zee-egels anders de zeewierpopulatie vernietigen.

 

6. De bever peddelt met zijn staart

De staart van de bever wordt gebruikt om te peddelen wanneer ze op het wateroppervlak zijn en wordt gebruikt als tegengewicht wanneer ze op het land zitten. Zijn staart wordt ook gebruikt als alarmsignaal, zoals bevers met hun staart in het water slaan om de kudde te vertellen weg te blijven als er gevaar dreigt.

 

7. Otters zijn bestand tegen koud weer

Zoals uitgelegd in punt 4 hierboven, heeft de bever de dichtste en dikste vacht onder andere dieren. Otters kunnen overleven in zeer koude lucht en klimaten.

 

Dit zijn dus 7 unieke beverfeiten die je moet weten, hopelijk kunnen ze bijdragen aan ons inzicht en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->