-->

Hier Zijn 13 Interessante Feiten Over Japan, er Zijn Datingservices

Interessante Feiten Over Japan - bron piqsels

Hier Zijn 13 Interessante Feiten Over Japan, er Zijn Datingservices

Iedereen moet veel weten over Japan. Dit land is voor sommigen de anime-hemel. Japan is een land dat uit meerdere eilanden bestaat. De belangrijkste eilanden zijn het eiland Hokkaido, Honshu (het grootste eiland), Kyushu en Shikoku.

 

Het land Japan heeft een oppervlakte van ongeveer 377.973 vierkante kilometer en een bevolking van ongeveer 125 miljoen mensen volgens de volkstelling van 2014. Het blijkt dat er veel interessante feiten over Japan zijn die je moet weten. Hier zijn enkele interessante feiten over Japan die we hebben samengevat.

 

1. Japan heeft unieke eettradities

Japan is een land met een interessante eettraditie. Japanners zijn zich zeer bewust van de regels en etiquette bij het eten. Als Japanners bijvoorbeeld noedels eten, is het geluid van "slurrp" een vorm van lof om te vertellen dat het eten erg lekker is. Bovendien zullen Japanners eten met de kompositie dicht bij de mond. Dit is om beleefd te blijven tijdens het eten.

 

2. Japan heeft een hoge disciplinecultuur

Van Japanse mensen is bekend dat ze een hoge discipline hebben. Als klein voorbeeld, namelijk de wachtrijcultuur. In een openbare dienstruimte zullen Japanners op een ordelijke manier in de rij staan. Zelfs zonder bewaker en scheidingslijn zullen ze nog steeds ordelijk in de rij staan. Voor Japanners is het doorbreken van de rij een schandelijke daad. We moeten de Japanse wachtrijcultuur kunnen imiteren.

 

3. Veel automaten in Japan

Japanners houden erg van iets automatischs, vanwege hun hoge mobiliteit. Dus zullen ze automatische machines maken, inclusief verkoopmachines. Als we Japan bezoeken, zullen we veel automaten vinden. Automaten bieden een verscheidenheid aan dingen, waaronder koude en warme dranken, stripboeken, hotdogs, toiletpapier, instant ramen, paraplu's, bananen, rijst tot eieren. Er zijn meer dan vier miljoen verkoopautomaten verspreid over elke hoek van de stad in Japan.

 

4. Japan heeft hoogwaardig openbaar vervoer

Een ander interessant feit over Japan is dat het goed openbaar vervoer heeft. Bijvoorbeeld de supersnelle trein waarmee je door Japan kunt reizen. Deze trein heet Shinkasen.

 

Het openbaar vervoer in Japan staat bekend als zeer punctueel. Zelfs als het laat is, is het waarschijnlijk maar een paar seconden eerder dan gepland. We moeten dit ook als voorbeeld nemen, aangezien het openbaar vervoer in Indonesiƫ vaak vertragingen heeft of openbaar vervoer zoals bussen die niet op tijd zijn.

 

In Japan gebruiken we een vervoerskaart als we met het openbaar vervoer willen reizen. Dit zal elke transactie vergemakkelijken omdat we geen contant geld hoeven mee te nemen.

Interessante Feiten Over Japan

5. Japan houdt van schone cultuur

Het volgende interessante feit is dat de Japanners erg voorzichtig zijn met de netheid van de omgeving. Wanneer ze naar een openbare plaats gaan, bijvoorbeeld een stadion, zullen ze het stadion niet verlaten met overal afval. Ze zullen het afval terugbrengen totdat ze de dichtstbijzijnde vuilnisbak hebben gevonden. Door een dergelijke cultuur ziet de omgeving in Japan er schoon uit en zie je zelden stapels afval op straat.

 

6. De Japanners hebben cosplayers

Cosplayer is een term voor iemand die aan cosplay doet. Cosplay betekent het imiteren van de beelden van een beroemd personage in een manga-, anime- of videopersonage. Deze cosplay omvat kapsel, kostuumkleding tot make-up. In deze cosplay zullen ze het karakter van een personage zo dicht mogelijk bij het origineel imiteren.

 

7. Beschikbaarheid van datingdiensten in Japan

Tot de Japanners zelf behoren mensen met een hoge arbeidsethos of waarvan gezegd kan worden dat ze graag werken. Japanners zullen het zo druk hebben op het werk dat ze romantiek vergeten. Bovendien is de meerderheid van de Japanse bevolking bejaard, gevreesd wordt dat de Japanse bevolking zal krimpen. Om deze reden heeft de Japanse overheid een initiatief om datingdiensten aan te bieden, zodat bewoners snel een partner kunnen vinden en snel kunnen trouwen.

 

8. Er is Hikikomori in Japan

Hikikomori is een uniek fenomeen onder Japanse tieners, ze sluiten zichzelf en sluiten hun sociale ruimte. Ze blijven over het algemeen op hun kamer of in hun huis. Ze socialiseren niet, werken niet en zullen jarenlang "verloren" zijn. Hikikomori wordt veroorzaakt door het asociale karakter van de zware druk die de tiener voelt. Meestal zijn ze voor hun levensbehoeften afhankelijk van hun ouders.

 

9. Japan is het land van kersenbloesems

Het land Japan staat ook bekend als het land van de kersenbloesem omdat er zoveel verbazingwekkende kersenbloesems zijn als ze in bloei staan. In dit land wordt ook een Cherry Blossom festival gehouden wat regelmatig wordt gehouden.

 

10. Japan is een land dat bestand is tegen rampen

Elk jaar vinden er in Japan ongeveer 1.500 aardbevingen plaats, om nog maar te zwijgen van het feit dat er elke dag kleine trillingen worden gevoeld. In Japan zijn er ongeveer 110 actieve vulkanen en ook vinden er elk jaar 15 vulkanische gebeurtenissen plaats, waaronder uitbarstingen.

 

Het grondgebied van Japan ligt in de Ring of Fire-regio, wat betekent dat de oceanische en continentale platen elkaar ontmoeten, waardoor dit land vaak het doelwit is van natuurrampen. Toch is Japan een formidabel land dat na elke ramp blijft groeien, en het is ook een van de meest ontwikkelde economieƫn ter wereld.

 

11. Meer dan 69 procent van Japan is bedekt met bos

Hoewel Japan bekend staat als een van de landen met een hoge menselijke bevolkingsdichtheid, is meer dan 68,55 procent van het Japanse grondgebied bedekt met bos. Het bosbeheer in Japan gaat vier eeuwen terug toen de vraag naar hout toenam en de menselijke bevolking toenam. Het tweede bosbeheer begon na het einde van de Tweede Wereldoorlog en is nog steeds aan de gang. De Japanse overheid en particuliere organisaties planten regelmatig bomen om de CO2-uitstoot te verminderen.

 

12. Schoonmaakactiviteiten maken deel uit van het curriculum

Op Japanse scholen is schoonmaken opgenomen in het curriculum. Kinderen zullen worden onderwezen over reinheid als onderdeel van de dagelijkse schoolactiviteiten om een ​​gevoel van verantwoordelijkheid, gelijkheid en respect bij te brengen.

 

13. Kinderen in Japan worden van kinds af aan getraind om onafhankelijk te zijn

Het laatste interessante feit over Japan is de onafhankelijkheidshouding van Japanse kinderen. In Japan leren kinderen vanaf drie jaar de gewoonte om alleen met de schoolbus te gaan, op vijf of zesjarige leeftijd worden ze getraind om het openbaar vervoer te gebruiken of zelfstandig naar school te lopen zonder ouderlijk toezicht. Ouders en scholen trainen deze onafhankelijkheid aan kinderen zodat ze moedig zijn en trainen om niet afhankelijk te zijn van anderen.

 

Dit soort onderwijssysteem is eigenlijk succesvol omdat het wordt ondersteund door een betrouwbare omgeving. Ze zullen zich comfortabel en veilig voelen, zelfs als ze zonder hun ouders naar school gaan.

 

Dat zijn dus 13 interessante feiten over Japan die u moet kennen en die u als voorbeeld moet dienen. Hopelijk nuttig en dragen bij aan ons inzicht.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->