-->

Geluksbrengers, Hier Zijn Unieke Feiten Over Katten

Hier Zijn Unieke Feiten Over Katten - bron piqsels

Geluksbrengers, Hier Zijn Unieke Feiten Over Katten

Voor kattenliefhebbers denken ze dat ze hun geliefde kat hebben begrepen. Is het echter waar? Laten we de volgende unieke kattenfeiten eens bekijken.

 

1. Het blijkt dat katten geen zoetheid kunnen proeven

Heb je als kattenliefhebber wel eens een video van een kat gezien of zelf een kat aan een ijsje zien likken? Misschien voor jou zal deze kat ook de zoetheid van de aardbeiensmaak van het ijs voelen. Katten kunnen echter geen zoetheid proeven.

 

Een dier kan zoetheid proeven omdat dieren receptoren hebben die T1R2 en T1R3 worden genoemd. Deze receptor is geen eigendom van een kat.

 

2. Katten brengen meer tijd door met slapen

Het zien van een schattige kat die slaapt, kan kattenliefhebbers zoals jij kattenkwaad uithalen. Katten worden vaak vaak slapend gezien, zelfs tot 20 uur per dag.

 

Dat betekent echter niet dat uw kat lui is. De reden is dat katten de energie die ze consumeren uit voldoende voedsel opslaan om te foerageren of te jagen. Katten zullen ervoor zorgen dat ze genoeg energie hebben wanneer ze op zoek zijn naar hun volgende voedsel of andere activiteiten doen, zoals jagen.

 

3. Katten zijn gevoelig voor de emoties van hun baasje

Het zijn niet alleen honden die gevoelig kunnen zijn voor de emoties van hun baasjes. Het blijkt dat katten ook de emoties van hun baasjes kunnen voelen, dus het is niet ongewoon dat katten plotseling naast je gaan zitten als je verdrietig en boos bent.

 

4. Sterilisatie maakt katten eigenlijk gelukkiger

Een kat in huis houden betekent niet altijd dat uw kat altijd thuis zal zijn. In feite zijn het ook sociale wezens die ook andere katten nodig hebben voor seksuele activiteit. We komen vaak kattenbezitters tegen die hun geliefde kat laten paren met een andere kat, ongeacht de moeder en kittens.

 

Er zijn zoveel voordelen als uw kat is gesteriliseerd. Een daarvan is steriel, wat een manier is om voor katten te zorgen omdat de vacht meer wakker zal zijn en niet gemakkelijk zal uitvallen omdat de kat meer ontspannen wordt.

Hier Zijn Unieke Feiten Over Katten - bron piqsels

5. Heb hobby's om te beschermen en te jagen

Als je een van de lokale kattenliefhebbers bent, moet je bekend zijn wanneer je kat je een "cadeau" geeft dat je soms kan irriteren. Dit komt omdat ze een scherp jachtvermogen hebben en goed zijn in het azen op muizen of andere kleine dieren.

 

Dus niet zelden vindt u een uniek "cadeau" van een favoriete kat. Dat is een teken, je kat heeft je als familie beschouwd. Daarnaast kun je meewerken met de kat als er een muis het huis binnenkomt. Ze zullen je beschermen door op ratten in huis te jagen en je huis vrij te maken van rattenplagen.

 

6. Unieke feiten over zwarte katten die eigenlijk een teken van geluk zijn

Als in Indonesiƫ een zwarte kat vaak wordt geassocieerd met een mythe als brenger van pech, wordt in sommige landen aangenomen dat een zwarte kat geluk brengt en zelfs een teken is dat de financiƫn zullen toenemen, weet je.

 

Als in Schotland plotseling een zwarte kat voor je deur verschijnt, zul je snel voorspoed vinden. Terwijl in Ierland, als een zwarte kat bij je in de buurt komt, dit betekent dat je goede dingen zult krijgen.

 

7. Rasechte katten zijn vatbaarder voor ziekten dan huiskatten

Heb je rasechte katten in huis? U moet waakzaam zijn en zo vaak mogelijk naar de dichtstbijzijnde dierenarts gaan. Rasechte katten hebben mogelijk een vrij hoog risico op het ontwikkelen van artritis omdat ze fysiek korte benen hebben. In tegenstelling tot huiskatten zijn ze juist sterker omdat ze helemaal geen erfelijke ziektes erven. Om deze reden is de levensduur van een inheemse kat langer dan die van een raskat, zelfs tot een dozijn jaar.

 

Dit zijn dus de unieke feiten over katten die kattenliefhebbers moeten weten. Hopelijk nuttig en kan bijdragen aan ons inzicht.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->