-->

Geesten en Mysterieuze Plekken in Japan

Geesten en Mysterieuze Plekken in Japan

In Japan zijn er verschillende soorten geesten die zouden moeten bestaan, elk met verschillende karakters en kenmerken. Enkele van de beroemdste geesten in Japan zijn :

jorogumo

1. Onryō is een geest van een vrouw die wraakzuchtig en boos is omdat ze in haar leven is verraden of misbruikt. Onryō wordt meestal afgebeeld als vrouwen met lang golvend haar, witte kleren aan en een bleek en sinister gezicht.


2. Yuki-onna is een vrouwelijke geest die leeft in koude en besneeuwde gebieden, meestal in bergachtige gebieden. Yuki-onna wordt afgebeeld als een mooie vrouw met wit haar als sneeuw, witte kleren aan en een huid die bleek en koud is als ijs.


3. Bake-kujira is een spookwalvis die naar verluidt aan de kust van Japan voorkomt. Bake-kujira wordt weergegeven als een grote en enge walvis, met een mensachtig gezicht en maakt vreselijke geluiden.


4. Nukekubi is een geest die eruitziet als een gewoon mens, maar zijn hoofd van zijn lichaam kan scheiden en vrij door de lucht kan vliegen. Nukekubi wordt weergegeven als een mens met een eng gezicht en een hoofd dat van zijn lichaam kan worden losgemaakt.


5. Jorōgumo is een spinnengeest die kan veranderen in een mooie vrouw om zijn slachtoffers te misleiden. Jorōgumo wordt weergegeven als een grote spin met een lang lichaam en vleugels, of als een mooie vrouw met lang haar en een zuiver witte huid.


In Japan zijn er veel interessante mysterieuze plaatsen om te bezoeken. Sommigen van hen zijn onder meer :

aokigahara

1. Aokigahara, of "Dead Forest", gelegen in de bergen van Fuji, is een van de beroemdste mysterieuze plaatsen van Japan. Dit bos staat bekend als een enge plek vanwege de vele mensen die daar zijn omgekomen.


2. Gunkanjima, of "slagschipeiland", gelegen in de volle zee voor Nagasaki, is een eiland dat verlaten is vanwege onbewoonbare omstandigheden. Dit eiland was ooit de residentie van fabrieksarbeiders, maar nu wordt het alleen bewoond door enge geesten.


3. Himuro Mansion, of het "Scariest House" in Tokio, is een oud verlaten huis omdat er vreselijke dingen in zijn gebeurd. Er wordt gezegd dat dit huis bedekt is met menselijk bloed en botten, en er verschijnen vaak enge geesten.


4. Yomi Island, of "Death Island" in de volle zee van Okinawa, is een eiland waarvan wordt gezegd dat het de plaats is waar de doden na de dood naartoe gaan. Er wordt gezegd dat dit eiland vol angstaanjagende geesten zit, en niemand is ooit teruggekeerd na een bezoek aan het eiland.


5. Osorezan, of 'arme berg' in de prefectuur Aomori, is een berg waarvan wordt gezegd dat het de plaats is waar de geesten van de doden hun levende familieleden ontmoeten. Er wordt gezegd dat deze berg vol angstaanjagende geesten zit, en alleen de dapperen durven hem te bezoeken.


Dat zijn enkele geesten en mysterieuze plaatsen in Japan. Hopelijk nuttig en vergeet niet te delen.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->