-->

5 Interessante Feiten Over KFC Fried Chicken, Het Recept Gelekt!

 

Interessante Feiten Over KFC Fried Chicken

5 Interessante Feiten Over KFC Fried Chicken, Het Recept Gelekt!

KFC is een fastfood waarvan de naam al zo populair en wereldwijd is. Deze fastfoodrestaurants zijn verspreid over verschillende landen. KFC-winkels zijn zo gemakkelijk te herkennen omdat ze een logo hebben met een afbeelding van een grootvader op een rood-witte achtergrond.

 

KFC staat bekend om zijn gebraden kipmenu dat een heerlijke smaak heeft en iedereen er weer verslaafd aan kan maken.

 

Naast het populaire fried chicken menu biedt KFC ook diverse andere menu-opties zoals spaghetti, burgers en andere menu's. Voor degenen onder jullie trouwe KFC-fans, kennen jullie interessante en unieke feiten over deze KFC. Wil je weten wat de unieke feiten zijn? Kom op, laten we eens kijken naar de volgende interessante en unieke feiten van KFC!

 

1. Niet uitgevonden door Sanders

Zoals we allemaal weten, is KFC opgericht door een man genaamd Harland Sanders. Hoewel hij degene is die de KFC-business vanaf het begin is begonnen en een patent heeft op deze fastfood-outlet, maar wist je dat de oorspronkelijke naam van KFC niet door Harland Sanders is bedacht?

 

De naam KFC of Kentucky Fried Chicken is gemaakt door een schilder genaamd Don Anderson. Anderson werd gehuurd door een van de eerste franchisevestigingen van Sanders.

 

2. KFC was gewoon een café

Deze KFC was oorspronkelijk geen fastfoodrestaurant, maar slechts een café tegenover een tankstation (tankstation). De oorsprong van de naam KFC is Sanders Court & Cafe en de plaats is gelegen in Corbin, Kentucky. Toen maakte Sanders er een fastfood-outlet van en serveerde hij met bloem gebakken kip als hoofdmenu.

 

3. Het geheime kruidenrecept van KFC blijft geheim

We moeten vaak het nieuws hebben gehoord dat het geheime recept voor KFC fried chicken naar het publiek is uitgelekt. Maar tot nu toe is er nog steeds niemand die de waarheid van het nieuws kan bevestigen.

 

Houd er rekening mee dat het geheime recept van KFC nooit is uitgelekt, omdat het originele recept is opgeslagen in een kluis in de juridische afdeling van het hoofdkantoor van KFC. Dus als er nieuws is dat zegt dat het recept is uitgelekt, is het nepnieuws en moet je het niet geloven!

 

4. KFC kan verslavend zijn

Een ander interessant feit over KFC fried chicken is dat het verslavend is. Veel mensen zijn het erover eens dat de gebraden kip van KFC ons verslaafd kan maken aan het eten ervan, behalve voor vegetariërs, ja. Velen zeggen dat dit te wijten is aan de MSG-inhoud erin.

 

Dat is waar, maar daarnaast is er nog een andere reden die ons verslaafd maakt, namelijk het gebruik van witte peper waar piperine in zit. Deze piperine kan bepaalde sensoren in onze hersenen activeren die een heerlijke en heerlijke smaaksensatie veroorzaken. Dus, is dit het geheime ingrediënt?

Interessante Feiten Over KFC Fried Chicken

5. KFC wordt een must voor Kerstmis in Japan

Er is een interessant feit van KFC, namelijk dat het KFC-menu met gefrituurde kip altijd een verplicht gerecht zal zijn dat wordt geserveerd tijdens kerstvieringen in Japan. Aanvankelijk was er in 1974 een campagne waarin werd opgeroepen tot 'Kentucky for Christmas'.

 

Welnu, na de campagne zijn veel Japanners tot nu toe verplicht om KFC-gebakken kip voor kerstvieringen thuis te hebben. Dit werd toen een traditie die tot nu toe moeilijk te doorbreken is.

 

Dat zijn enkele interessante en unieke informatie en feiten van KFC die u moet weten. Dus, wie van jullie is benieuwd naar het succesverhaal van KFC? Laten we een klein verhaal bekijken vanaf het begin tot het succes van deze Harland Sanders.

 

Kolonel Sanders werd geboren in een arm gezin. Daarom moest hij al van jongs af aan werken, bijvoorbeeld als parkeerwachter van een koelie. Toen hij 39 jaar oud was, richtte kolonel Sanders zijn eerste levensmiddelenbedrijf op, Sanders' Cafe. Dit bedrijf was succesvol, maar ging uiteindelijk failliet.


Kolonel Sanders wilde niet opgeven en reisde vervolgens door Amerika om zijn recept voor gefrituurde kip aan te bieden. In eerste instantie werd dit verslavende recept voor gefrituurde kip 1.009 keer afgewezen! Maar hij wilde niet opgeven, hij bleef proberen en was meedogenloos. Eindelijk slaagde Colonel Sanders erin om KFC op te richten toen hij 62 jaar oud was. Nu heeft KFC al veel filialen en verspreid over de hele wereld.

 

Uit dit verhaal kunnen we leren dat het nooit te laat is om succes te behalen. Iedereen kan zijn dromen verwezenlijken als ze ijverig en ijverig zijn en nooit opgeven. Sanders leert ons ook om niet op te geven wanneer afgewezen en gefaald. Stel je voor dat Sanders het destijds opgaf, nu voel je toch niet hoe lekker KFC fried chicken is.

 

Zo, dat waren een paar verhalen en lessen die we van Sanders' grootvader kunnen leren. Ik hoop dat deze informatie nuttig is.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->