-->

Hier Zijn 10 Unieke Feiten Uit Verschillende Landen

10 Unieke Feiten Uit Verschillende Landen - afbeeldingsbron hippopx

Hier Zijn 10 Unieke Feiten Uit Verschillende Landen

Heb je je ooit voorgesteld over het leven van mensen in andere delen van de wereld? Of misschien de toeristen die zoveel geluk hebben dat ze landen over de hele wereld kunnen verkennen en er naar kunnen reizen, om getuige te zijn van de schoonheid van verschillende culturen?


Honderden landen in deze wereld hebben niet alleen de schoonheid van cultuur en cultuur. Maar er zijn ook unieke feiten die niet veel mensen kennen. Sommige landen hebben hun eigen mysteries, schoonheid, cultuur en unieke feiten. Deze keer zal I informatie en 10 unieke feiten verstrekken uit verschillende landen in de wereld die bekend zouden moeten zijn.


1. Cambodja is een land zonder verjaardagen

Verjaardag is een herdenking van een geboorte en wordt meestal feestelijk gevierd. In Cambodja zul je dit echter niet vinden, zoals de traditie van verjaardagen in het algemeen. Als gevolg hiervan hebben veel ouders de neiging niet te begrijpen wat een verjaardag is. Ze leren alleen van de jongere generatie.


2. Canada: het gebruik van plastic geld

Over het algemeen zal een land proberen het gebruik van fysiek geld om te zetten in digitaal geld. De Canadese staat heeft echter een nieuwe manier toegevoegd die aantoonbaar uniek is, namelijk het toepassen van fysiek geld in plastic vorm. Het is te vinden op het CAD-biljet van $ 50-100.


3. Argentinië: de traditie om elke maand te eten

Elk land heeft zijn eigen tradities en cultuur. Zo ook het land Argentinië, dat ook een verscheidenheid aan unieke en interessante tradities heeft. De unieke gewoonte van Argentijnen is dat ze aan het einde van elke maand genieten van aardappelgnocchi. Men gelooft dat deze traditie hen geluk brengt.


4. Bulgarije: de traditie van het morsen van water

Over traditie gesproken, het land Bulgarije heeft ook een interessante manier om zijn geliefden succes te wensen. Deze traditie wordt uitgevoerd door water te morsen vlak achter degenen die een bepaald werk of een bepaalde reis doen.


5. Het land Ethiopië: heeft een andere kalender

Meestal heeft de kalender maar in totaal 12 maanden. Maar dit wordt niet gevonden in het land Ethiopië, Zuid-Afrika, dat 13 maanden per jaar blijkt te hebben. Als gevolg hiervan is bekend dat de tijd in Ethiopië met ongeveer acht jaar wordt vertraagd.


6. Zuid-Korea: je bent een jaar ouder

We kunnen zeggen dat we acht jaar jonger zijn als we in Ethiopië zijn, omdat het een andere kalender heeft zoals vermeld in punt 5 hierboven. Maar als we in Zuid-Korea zijn, worden we een jaar ouder, hoe komt dat? Dit komt omdat Zuid-Koreanen de leeftijd van een persoon beginnen te berekenen vanaf het moment van groei in de baarmoeder.


7. Albanees land: hoofdschudden is een teken van overeenstemming

Een ander uniek feit in andere landen is dat hoofdschudden een teken van onenigheid is, terwijl knikken een teken van instemming is. Maar uniek is dat dit in Albanië het tegenovergestelde is. Albanezen zijn het ergens mee eens door hun hoofd te schudden, en zijn het ergens niet mee eens door te knikken. Hoe komt het dat het terug is?


8. Andorra: een land zonder luchthaven

Een luchthaven in een land is de belangrijkste toegangspoort voor de wereldbevolking om andere landen binnen te komen. Andorra had deze 'gateway' echter niet. Het is echter bekend dat Andorra drie helikopterplatforms heeft in La Massana, Arinsa en Escaldes-Engordany.


9. Italië: verschillende ongeluksgetallen

Elk land heeft zijn eigen overtuigingen in mystieke dingen. Zo ook Italië, dat vindt dat het getal 17 een ongeluksgetal is dat vermeden moet worden. Hierdoor worden de meeste panden niet gevonden verdieping met nummer 17, dit is om iets ongewenst te voorkomen.


10. Nieuw-Zeeland: een uniek bevolkingsprobleem

De kwestie van de bevolking zou een van de kwesties moeten zijn waarmee de regering van Nieuw-Zeeland rekening moet houden. Dit komt omdat bekend is dat het aantal schapen dat in Nieuw-Zeeland fokt, de menselijke populatie met een verhouding van 6:1 overtreft. Nou, misschien wordt het gebied gecontroleerd door schapen.


Dus dat zijn 10 unieke feiten uit verschillende landen, hopelijk zal het nuttig zijn en bijdragen aan ons inzicht.

Zie je welGeslotenCommentaar
-->